495,00 SEK

Läs mer om våra villkor här.

An account already exists with this email address. Is this you?

Sign in
Wdm0brqotk2qyfe6kmoa 4ncjsqwrhidl6w1xuez0 iy9kcmdqgk9vbt4kvuck kursbild mage rumpa la r

Mage, rumpa, lår – forma kroppen på sex veckor

Stärk din bål och rygg för att bli slankare, starkare och få bättre hållning.

När du börjar med ”Mage, rumpa, lår”-träningen så är det som med allt annat – du kommer inte att kunna ligga på topp hela tiden. När du börjar en sådan resa, ska du ha flera kortsiktiga mål. De första tio dagarna är de viktigaste. Målet under dessa dagar är att hålla i, följa programmet och göra så bra som möjligt ifrån dig varje dag.

Grunden du bygger då är avgörande. Det är som att bygga ett hus, det går inte utan en stark grund för då rasar huset ihop. Men om du lyckas hålla i de tio första dagarna får du en stabilitet som kommer att hjälpa dig de kommande veckorna. 

Utöver träning får du även lära dig hur du ska äta och hur du ska kunna fokusera under dessa veckor. 

Pamela Andersson och David "D-Flex" Seisay kommer att guida dig igenom passen och hur du ska använda dem under de kommande sex veckorna.

Lycka till!

 


Vad är en onlinekurs?
En onlinekurs är en kurs på nätet. Du kan gå den var som helst – i soffan, på caféet eller ute i trädgården – det enda du behöver är en dator, en smartphone eller en surfplatta och en internetuppkoppllng. Onlinekursen innehåller film, text, bild, nedladdningsbart material och möjligheter att diskutera med andra kursdeltagare.

Hur länge har jag kursen?
När du betalat kursen får du omedelbart tillgång till materialet och kan sedan logga in hur många gånger du vill under ett år.

Kan jag betala med faktura?
Ja absolut, vi kan skicka en faktura med 30 dagars betalningsvillkor. Du kommer dock ändå att betala med ett betalkort. Mejla [email protected] så ordnar vi det!

Kontakt
För andra frågor om kursen, tveka inte att mejla till [email protected]