495,00 SEK

An account already exists with this email address. Is this you?

Sign in
Jyrgbyu9tq6ydomrlfky 4ncjsqwrhidl6w1xuez0 iy9kcmdqgk9vbt4kvuck kursbild mage rumpa la r

Ge som gåva: Mage, rumpa, lår – forma kroppen på sex veckor

En kurs som stärker bålen och ryggen, och gör oss slankare, starkare och ger bättre hållning.

Målet under kursen är att följa programmet och träna så bra som möjligt. Utöver träning ingår även en matplan och pepp för att hålla motivationen på topp.

Pamela Andersson och David "D-Flex" Seisay guidar igenom passen och hur de ska användas under de kommande sex veckorna.

Hur går det till när jag ger en kurs som gåva?
Du fyller i dina egna uppgifter vid betalning, när den är genomförd får du ett mejl med en kod som du ger mottagaren. Personen får sedan skapa ett konto genom att fylla i koden i kassan och skapa ett konto.
   Om du vill kan du ladda hem presentkortet nedan och använda det när du lämnar över din gåva! Fyll i det digitalt, spara och skicka vidare, eller skriv ut och fyll i för hand.

Ladda hem presentkortet här!


VANLIGA FRÅGOR

Kan jag betala med faktura?
Ja absolut, vi kan skicka en faktura med 30 dagars betalningsvillkor. Du kommer dock ändå att betala med ett betalkort. Mejla [email protected] så ordnar vi det!

Vad är en onlinekurs?
En onlinekurs är en kurs på nätet. Du kan gå den var som helst – i soffan, på caféet eller ute i trädgården – det enda du behöver är en dator, en smartphone eller en surfplatta och en internetuppkoppllng. Onlinekursen innehåller film, text, bild, nedladdningsbart material och möjligheter att diskutera med andra kursdeltagare.

Hur länge har mottagaren kursen?
I ett år från att mottagaren löst in koden. Då får hon eller han omedelbart tillgång till materialet och kan sedan logga in hur många gånger som helst under ett år.

Kontakt
För andra frågor om kursen, tveka inte att mejla till [email protected]