Before / after

David "D-Flex" Seisay har tränat både kändisar och privatpersoner i många år.Här är vittnesmål och inspirerande före/efter-bilder. 

Jag vill boka personlig träning

Before / after

"David var den förste personliga tränaren i Stockholm på 90-talet och jag började att träna med honom då. Han fick mig att bli så disciplinerad att jag gick till gymmet fem gånger i veckan. Det träningsprogram han satte upp för mig har gjort att jag har fortsatt träna regelbundet sedan dess. David är en inspirerande person och fortfarande en god vän."

Micael Bindefeld
Eventarrangör & PR-konsult

"David är en verklig vitamininjektion för hela kroppen! Jag hade fem veckor på mig att komma i form och jag fick verkligen ett snabbt resultat. Han hjälpte mig med allt från kost till hur jag skulle hantera skador och ändå kunna träna. Under tiden jag arbetade på annan ort hade vi daglig kontakt och han coachade min träning var jag än befann mig. David är seriös och uppfinningsrik. En skön humor har han också."

Sofia Helin
Skådespelare

"David är komplett som PT: kunnig vad gäller både kost, träning och idrottspsykologi och kan som få inspirera och uppmuntra. Han har en förmåga att på ett mjukt, empatiskt och mycket kompetent vis smyga in stora förändringar i sina klienters liv. Och man har roligt med honom, det blir en lek att förändra, en lek att disciplinera, en lek att växa."

Michael Persbrandt
Skådespelare

"David har med själ och hjärta alltid fått mig att nå mina resultat och mer därtill! Med sin samlade erfarenhet av både tränings- och artistvärlden har han en ovärderlig kunskap som jag inte hittat någon annanstans! Detta ackompanjerat av många skratt och sköna dance moves. Han har blivit en av mina bästa vänner."

Kayo
Artist

"Jag och två vänner gjorde sex veckors bootcamp med David. Det blev en vändpunkt för mig. David var fantastisk. Han hade en plan som man inte förstod i början. Vi gjorde alla vårt yttersta utan en PT som står och skriker. David är engagerad på riktig. Vi tror att han gör att vi får ut 20–25 procent mer av varje träningspass. På ett peppande och ändå lågmält sätt. Största förändringen var väl att vi följde hans konstråd och såg resultat snabbt. Vi tyckte alla att David var helt klart bästa coachen eller PT:n vi haft. Skön som person, lätt garva och ha kul under träningspassen."

Jonas Cavallin
Entreprenör

"David vet vad jag känner. Han är helt fantastisk faktiskt. Han ser just mig, och inte bara mig förstås. Han kommer ihåg vilka som har krämpor och inte krämpor. Han är kunnig med kosten och om man vill träna något speciellt. Och han är noga med detaljerna. Det är unikt med David, han ser alla. Det spelar ingen roll om man är nybörjare eller har tränat i många år – han är engagerad. David har också en speciell energi som inte går att beskriva. Han ger sån positiv energi när han håller i ett pass. Det har gett mig ett nytt liv, jag vill MÅ BRA."

Charlotte Howing
Projektledare

"Jag har tränat i många år men aldrig fått så snabbt resultat som med David, både starkare och mer tonad. Han har en energi och engagemang i varje enskild person trots att vi kör i grupp. Han ser alla och anpassar efter behov. Han driver på, på ett sätt som gör att man pushar sig mer än man trodde var möjligt. "

Ami Loupeidis

Before / After

Boka personlig träning med D-Flex

FYLL I FORMULÄRET SÅ HÖR VI AV OSS.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.